Τα βενζινάδικα της γειτονιάς του είχε ρημάξει 22χρονος κακοποιός- ΔΕΙΤΕ πώς τον έπιασαν!

Μέσα σε ένα μήνα έκανε 5 ληστείες

Τα βενζινάδικα της γειτονιάς του είχε ρημάξει 22χρονος κακοποιός- ΔΕΙΤΕ πώς τον έπιασαν!

​Τα πρατήρια καυσίμων γύρω από το σπίτι του είχε βάλει στο στόχαστρο ένας νεαρός που συνελήφθη. Τα λάθη που έκανε αλλά και η τεχνολογία των εγκληματολογικών εργαστηρίων τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη.

Στην πρώτη ληστεία που έκανε στις αρχές του περασμένου Απριλίου, ο 22χρονος χρειάστηκε μόλις 24 δευτερόλεπτα για να αρπάξει τις εισπράξεις της βραδιάς και να εξαφανιστεί. Άλλωστε ο υπάλληλος του πρατηρίου στον Άλιμο ούτε που σκέφτηκε να αντισταθεί στον κουκουλοφόρο με το όπλο.

Ο δράστης είχε τέτοιο θράσος που δεν δίστασε να ληστέψει, σύμφωνα με την αστυνομία, το ίδιο πρατήριο μετά από 19 μέρες. Αυτή τη φορά χρειάστηκε 35 δευτερόλεπτα, όπως φάνηκε και από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Η δράση του επεκτάθηκε και σε άλλα πρατήρια της περιοχής με τον ίδιο τρόπο.

Μέσα σε ένα μήνα ο 22χρονος έκανε 5 ληστείες αλλά δεν υπολόγιζε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής που ήταν στα ίχνη του, ενώ είχαν και δείγμα γενετικού υλικού από τα ρούχα που είχε πετάξει.

Πριν από λίγες μέρες ο νεαρός συνελήφθη, καθώς είχε στην κατοχή του μια σιδερογροθιά και στη συνέχεια ομολόγησε τις πράξεις του.

Όπως διαπιστώθηκε, στο παρελθόν είχε ξανασυλληφθεί για ανάλογα αδικήματα, του είχαν επιβ��ηθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε... 7 φορές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top