ΑΥΤΟ είναι το σημείο που έπεσε ο 9χρονος στο Βουραϊκό μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του

Ακόμα και οι διασώστες λύγισαν όταν βρήκαν το παιδί νεκρό-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟ είναι το σημείο που έπεσε ο 9χρονος στο Βουραϊκό μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του

​Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν στο Βουραϊκό ποταμό στο σημείο όπου ανασύρθηκε νεκρό το 9χρονο αγόρι όταν έπεσε από γέφυρα του οδοντωτού μπροστά στα ματιά της οικογένειας του. Ακόμα και οι διασώστες λύγισαν όταν βρήκαν το παιδί νεκρό.

Η Κατερίνα Μαστραντωνακη με την κάμερα του STAR κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες.

Η στιγμή που οι πυροσβέστες μεταφέρουν τον 9χρονο Βασίλη νεκρό στο ασθενοφόρο ραγίζει καρδιές. Ακόμα και οι μηχανοδηγοί του τρένου που τους κατέβασε από τη θέση «Σιφώνι», εκεί όπου εντοπίστηκε το παιδί, λυγίζουν. Πυροσβέστες δακρύζουν και διασώστες σκύβουν το κεφάλι.

Ο 9χρονος Βασίλης έπεσε από ύψος 10 μέτρων μπροστά στα ματιά του δίδυμου αδερφού του που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής. Λίγα μέτρα πιο μακριά περπατούσε η αδερφή του, η μητέρα του και ο πατέρας του.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της διαδρομής, μάλιστα όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής ότι παρασύρει εδώ ο ποταμός δεν ξαναβγαίνει ποτέ στην επιφάνεια.

«Το παιδί εντοπίστηκε σε βάθος 40 μέτρων κάτω από την γέφυρα. Είχε εγκλωβιστεί στα σίδερα και επειδή είχε τον σάκο του στην πλάτη επέπλεε!» είπε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Tο παιδί πέφτοντας από τη γέφυρα πάλεψε να σωθεί. Από πάνω οι γονείς του προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες για ελάχιστα λεπτά άκουγαν το κλάμα του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή ο θάνατος του παιδιού προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης ενώ δεν υπάρχουν σημεία πνιγμού.

Η οικογένεια του 9χρονου Βασίλη μαζί με άλλους δυο ενήλικες και ένα παιδί ξεκίνησαν στις 10 χθες το πρωί για να κάνουν κατάβαση στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού.

Είχαν περπατήσει 2,5 ώρες κατά μήκος του φαραγγιού δίπλα στις γραμμές του οδοντωτού. Στο σημείο «Σιφώνι» πάνω στη γέφυρα του τρένου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός έκανε πεζοπορία. Η οικογένεια του ασχολείται με την ορειβασία και το 9χρονο αγόρι είχε πάρει μέρος σε αρκετές πεζοπορίες.

Από τη στιγμή της πτώσης οι γονείς του μεταφέρθηκαν σε φιλικό σπίτι στο Αίγιο όπου λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον θάνατο του 9χρονου-ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ στο φαράγγι του Βουραϊκού

Τι προκάλεσε τον θάνατο του 9χρονου στο φαράγγι του Βουραϊκού- Τι ανέφερε η ιατροδικαστής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top