ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα Καλάβρυτα: Χάθηκε 9χρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού-Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Οι γονείς του λένε ότι το παιδί έπεσε από την γέφυρα-Πρώτη ανάρτηση: 19/06/2016 17:56

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα Καλάβρυτα: Χάθηκε 9χρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού-Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

​Σε εξέλιξη είναι από τις 13:20 το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας, στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ένα 9χρονο αγοράκι έχει χαθεί, κοντά στην θέση «Σιφώνι».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του, την ώρα που έκαναν πεζοπορία μαζί με την παρέα τους-9 ατόμων-, έχασαν από τα μάτια τους το παιδί τους μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Εκείνοι πιστεύουν ότι ο 9χρονος έπεσε από την γέφυρα!

Οι έρευνες γίνονται λίγο πιο πάνω από τη θέση «Δικαστήρια» στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δύτες ενώ η επικοινωνία με τους άντρες των ομάδων διάσωσης είναι αδύνατη καθώς δεν υπάρχει τηλεφωνικό σήμα.

fotografies_419_355.jpg

QVUEQ08T.jpg
O εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, κ. Νίκος Τσόγκας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και είπε:

«Περίπου 40 πυροσβέστες ψάχνουν το παιδί, δεν έχουμε κάποιο νέο μέχρι στιγμής. Το πρώτο σήμα το πήραμε στις 13:20. Έσπευσαν άμεσα τα τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες. Από την 6η ΕΜΑΚ έφυγαν 4 δύτες για να μπορέσουν να ψάξουν το ποτάμι. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η τηλεφωνική επικοινωνία αφού δεν υπάρχει σήμα… Η συγκεκριμένη γέφυρα έχει ύψος γύρω στα 30 μέτρα και από κάτω υπάρχουν βράχια, τα οποία καταλήγουν σε ποτάμι! Σε ορισμένα σημεία τα νερά είναι ορμητικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top