Καθηγητής απ’τη Γέφυρα:Λέγαμε στους γονείς του δράστη ότι έχει πρόβλημα,αλλά δεν έκαναν τίποτα!

Φοβούνται «βεντέτα» οι κάτοικοι του χωριού στη Θεσσαλονίκη μετά τη δολοφονία του Τάσου

Καθηγητής απ’τη Γέφυρα:Λέγαμε στους γονείς του δράστη ότι έχει πρόβλημα,αλλά δεν έκαναν τίποτα!

Μακριά από την Γέφυρα μαζί με τους γονείς του βρίσκεται ο 14χρονος που σκότωσε τον φίλο του.

Το χωριό της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε η τραγωδία έχει χωριστεί στα δύο. Το κύριο θέμα συζήτησης εξακολουθεί να είναι η δολοφονία του 14χρονου, αλλά και ο όρος της ανακρίτριας να μην επιστρέψει ο κατηγορούμενος στην Γέφυρα.

Κάποιοι κάτοικοι λένε στην κάμερα του Star πως ποτέ δεν περίμεναν από τον δράστη να κάνε�� κάτι τέτοιο, ενώ άλλοι φοβούνται πως θα δημιουργηθεί «βεντέτα» στην περίπτωση που η οικογένεια του κατηγορούμενου επιστρέψει στην Γέφυρα.

Την ώρα που ο δράστης βρίσκεται με τους γονείς του εκτός του χωριού, οι συγγενείς του άτυχου Τάσου εκφράζουν την απογοήτευση τους για τους νόμους που δεν προβλέπουν φυλάκιση για τέτοιες ηλικίες.

Ο Αντώνης Ευσταθιάδης, αδελφός της μητέρας του 14χρονου Τάσου, θυμάται με οργή ότι ο ανήλικος κατηγορούμενος... συμμετείχε κανονικά στις έρευνες, υποδεικνύοντας μάλιστα πιθανά σημεία για να ψάξουν.

Αίσθηση προκαλεί και η περιγραφή ενός εκπαιδευτικού από το σχολείο των δύο παιδιών, καθώς επισημαίνει ότι ο δράστης είχε επιθετική και προβληματική συμπεριφορά. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως οι καθηγητές το είχαν επισημάνει στους γονείς του κατηγορούμενου, οι οποίοι όμως δεν κινητοποιήθηκαν.

Ο εκπαιδευτικός ζήτησε να μιλήσει στο STAR με αλλοιωμένη φωνή. «Είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο, προκαλούσε συνεχώς τους συμμαθητές του, τους έσπρωχνε σε ανύποπτο χρόνο και μετά ισχυριζόταν ότι αυτοί το έκαναν! Αυτό το πράγμα του δημιουργούσε μάλιστα μεγάλη ικανοποίηση. Εμείς λέγαμε στους γονείς του ότι πρέπει να το χειριστούν, να το πάνε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο γιατρό, σε κάποιο ψυχολόγο να δουν τι συμβαίνει στο παιδί, αλλά... αυτοί δεν το δεχόντουσαν με τίποτα» υποστήριξε.

Δείτε επίσης:

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο θείος του αδικοχαμένου Τάσου: «Ο δίδυμος αδελφός του δεν μιλάει»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο 14χρονος ΦΟΝΙΑΣ του Τάσου-Μακάρι να γυρνούσα πίσω το χρόνο-Απίστευτες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Γέφυρα Θεσσαλονίκης: Μετακομίζουν οι γονείς του ανήλικου δράστη- «Παγωμένη» η τοπική κοινωνία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top