"Πριγκιπικός" γάμος στη Μυτιλήνη χάρη στα λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου

Φυλάσσονται στην καθολική εκκλησία του νησιού

"Πριγκιπικός" γάμος στη Μυτιλήνη χάρη στα λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου

​Πόλο έλξης για χιλιάδες ερωτευμένους από όλο τον κόσμο που αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους στη Λέσβο αποτελούν τα λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου που φυλάσσονται στην Καθολική Εκκλησία του νησιού.

Ο καθολικός ναός της Μεταστάσεως της Θεοτόκου γνωστός ως... Φραγκοκλησιά, στη Μυτιλήνη ανακαινίστηκε πρόσφατα. Μετά την επιστροφή των λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου στην Ιερή του Τράπεζα μάλιστα, το νησί, που έχει πληγεί τουριστικά εξαιτίας του προσφυγικού, αρχίζει να γίνεται ένας... πολυπολιτισμικός μαγνήτη��, για ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν υπό τη σκέπη του... παγκόσμιου Αγίου των ερωτευμένων.

Τον περασμένο μήνα το επιβλητικό εσωτερικό του ναού γέμισε κόσμο από την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Σρι Λάνκα, την Πολωνία και την Αφρική. Ήταν οι 150 καλεσμένοι μιας διακεκριμένης βιοχημικού, που αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο της, δίπλα στον.... Άγιο Βαλεντίνο! Μόλις πριν από δεκαπέντε μέρες εκεί παντρεύτηκε και ένας Μυτιληνιός με την καλή του, που... τυχαίνει να είναι πριγκίπισσα, εγγονή του βασιλιά της Ταϊλάνδης και... άρα, κόρη του διαδόχου του θρόνου.

Η... νιόπαντρη γαλαζοαίματη έχει φέρει μια μοντέρνα πνοή στο βασιλικό οίκο της Ταϊλάνδης, αφού σπούδασε σχέδιο μόδας και παρουσίασε τη δική της σειρά ρούχων, στο fashion week του Παρισιού. Με τον πριγκηπικό γάμο της στη Λέσβο, έφερε έναν...αέρα αισιοδοξίας στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού του νησιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top