Η ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ γιαγιά από την Κρήτη:«Let’s do it Χαρίλαε»-Το βίντεο που ΤΡΕΛΑΝΕ το ίντερνετ

Η φάση είναι #yolo

​Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο… Αλήθεια, θέλουμε πολύ να το περιγράψουμε αλλά τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κρήτη!

Λέμε να κάνουμε μία προσπάθεια… Ωστόσο για να καταλάβετε γιατί έχουμε λατρέψει αυτό το βίντεο πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κλικ και να το παρακολουθήσετε!

Το βίντεο ξεκινάει με τον Χαρίλαο που επιστρέφει στο σπίτι του σε ένα γραφικό χωριό της Κρήτης… Τον υποδέχεται η γυναίκα του, Μαρίκα, με την φράση: «Γύρισε το ζουζουνάκι μου»;

Τότε ξεκινάει ένας μονόλογος άνευ προηγουμένου (το λες και γυναικεία συνήθεια)! Του ανακοινώνει πως τελείωσαν οι διακοπές με το ΚΑΠΗ και ότι φέτος θα ζήσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο party, συναυλίες και εκδρομές αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα που έχουν συνήθως τα ζευγάρια της ηλικίας τους!

Και στο τέλος αναφωνεί δυνατά και μέσα στην τρελή χαρά: «Let’s do it Χαρίλαε! Yolo»! Μπορεί να πρόκειται για την διαφήμιση της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο», ωστόσο το βίντεο έχει καταφέρει να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top