Τέλος καλό όλα καλά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο γιος της Πωλίνας- Το συγκλονιστικό της μήνυμα

Αγνοείτο από την Κυριακή

Τέλος καλό όλα καλά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο γιος της Πωλίνας- Το συγκλονιστικό της μήνυμα

Τέλος στην αγωνία της Πωλίνας μπήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς βρέθηκε ο γιος της, ο οποίος αγνοείτο από την Κυριακή.

Η τραγουδίστρια φρόντισε να ενημερώσει με ένα συγκλονιστικό post ότι ο γιος της βρέθηκε μέσα από το προφίλ της στο Facebook ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους ήταν κοντά της και την βοήθησαν.

anar.jpg

telospolina080616.jpg
«Χίλια ευχαριστώ παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου… Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη… Και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο… μια τεράστια αγκαλιά. Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο».

Το θρίλερ των τελευταίων ημερών

Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο, στις 20:30 της Κυριακής ώστε να τον υποδεχθεί, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η τελευταία τους επικοινωνία είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Η Πωλίνα επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, όμως οι εκπρόσωποι της δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο, καθώς ο νεαρός είναι ενήλικος και τηρείται απόρρητο.

Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να τον καλέσει και στο κινητό του, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Έτσι, ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες έστειλαν σήμα στην Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΡΙΛΕΡ με τον γιο της Πωλίνας στη Γλασκώβη!Έχουν να μιλήσουν 4 μέρες-ΔΕΙΤΕ τον 21χρονο Απόστολο

Tι έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πωλίνα για τον γιο της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top