ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση-ΦΡΙΚΗ με το πτώμα στην κατάψυξη: Συνελήφθη η γυναίκα-κλειδί

Πρόκειται για τη Βουλγάρα που είχε μεσολαβήσει για να βρει δολοφόνο για τη σύζυγο του άτυχου ναυτικού

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση-ΦΡΙΚΗ με το πτώμα στην κατάψυξη: Συνελήφθη η γυναίκα-κλειδί

Εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε 1 χρόνο μετά την εξαφάνισή του στην κατάψυξη του διαμερίσματος, δρομολογεί η σύλληψη μιας Βουλγάρας που είναι πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η εν λόγω γυναίκα, ήταν συμπατριώτισσα και φίλη της 45χρονης συζύγου του άτυχου Βασίλη Κοκκίνη, και είχε αναλάβει εκ μέρους της να βρει έναν ή περισσότερους δολοφόνους να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» για λογαριασμό της 45χρονης.

Ο ή οι δολοφόνοι είχαν αναισθητοποιήσει τον 63χρονο χτυπώντας τον με αντικείμενο και εν συνεχεία τον είχαν δέσει οπισθάγκωνα και είχαν βάλει σακούλα στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο από ασφυξία.

Στη συνέχεια, έβαλαν το πτώμα του άτυχου ναυτικού στην κατάψυξη όπου και παρέμεινε έναν χρόνο, πριν ανακαλυφθεί από τις αρχές…

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης συζύγου του Βασίλη Κοκκίνη αλλά και όσων συμμετείχαν στη δολοφονία του άτυχου ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλγάρα σύζυγός του βρί��κεται στη χώρα της.

Το στοιχείο που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανατριχιαστική υπόθεση είναι η… κληρονομιά των 230.000 ευρώ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο πατέρας του θύματος είχε αφήσει σε αυτόν και τον 13χρονο γιο του κληρονομιά 230.000 ευρώ. Εν ολίγοις το παιδί είναι συνδικαιούχος με τον πατέρα του, ο οποίος δολοφονήθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top