ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star- Ο «Μητροπολίτης Ευρώπης», το ησυχαστήριο και τα μυστήρια της Νέας Μάκρης

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Star

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star- Ο «Μητροπολίτης Ευρώπης», το ησυχαστήριο και τα μυστήρια της Νέας Μάκρης

​Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα πρώην διακοσμητή που έβαλε ράσα και έχει ησυχαστήριο στη Νέα Μάκρη.

Η αρχιεπισκοπή Κρήτης με ανακοίνωση της υποστήριξε ότι δεν είναι ιερέας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι Μητροπολίτης Ευρώπης, του Ιουλιανού ημερολογίου.

Με την κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα πήγαμε στο ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης, εκεί όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, προκειμένου να συνομιλήσουμε μαζί του για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιερέας βοηθός του μητροπολίτη, βγήκε να μας μιλήσει, όμως ένας άνδρας που τον συνόδευε δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να ακούσουμε την άποψη του μητροπολίτη.

Με το flying robot του Star καταγράψαμε εναέριες εικόνες από το ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης για το οποίο οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι είναι ανοιχτό για το κοινό, απλά για να δούμε αν ισχύουν οι καταγγελίες ότι υπάρχει χλιδή και πισίνες στο εσωτερικό του.

Όπως βλέπετε διακρίνεται ένα μεγάλο κτίριο και γκαζόν στον μεγάλο περιβάλλοντα χώρο. Βεβαίως ίσως να έχει σχέση με το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Ευρώπης Ιλαρίωνας κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης, στο παρελθόν ήταν διακοσμητής εσωτερικών χώρων και είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ο Μητροπολ��της Ευρώπης Ιλαρίωνας, όπως αυτοαποκαλείται, φορά συνήθως λευκά και κόκκινα ράσα. Δεκάδες είναι οι επώνυμοι με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί. Συνεργάτης του υποστήριξε στο Star ότι βοηθά πολύ κόσμο και ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top