Προφυλακίστηκε ο ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου μετά την απολογία του

Βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για έξι απόπειρες βιασμού

Προφυλακίστηκε ο ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου μετά την απολογία του

​Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του το πρωί της Δευτέρας, στον Ανακριτή o 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου.

Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για έξι απόπειρες βιασμού και ερευνάται εάν σχετίζεται με την άγρια δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται αρχικά να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για την ψυχολογική του κατάσταση, αίτημα που έθεσε ο συνήγορος του στον δικαστικό λειτουργό.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταχθεί για να κρατηθεί στις φυλακές Τριπόλεως. Απολογούμενος ο 30χρονος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή.

Λίγες ώρες πριν την απολογία του γιου της, η μητέρα του κατηγορούμενου ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα. «Πάντως, θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απ' τις γυναίκες, απ' τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν είναι 'δράκος' όπως τον λένε, είναι άρρωστο», είπε.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οδήγησαν τον 30χρονο στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η ��λευθερία Αγραφιώτου.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διαπιστώσουν, εάν γνώριζε τον χώρο, γεγονός που θα πρόδιδε ότι σχετίζεται με την δολοφονία της 69χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, από τις αντιδράσεις του 30χρονου φάνηκε να μην έχει βρεθεί ξανά στο υπόγειο γκαράζ.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα από την ανάλυση του DNA και των αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος, ο 30χρονος φαίνεται να μην σχετίζεται με τη δολοφονία, γεγονός που συνεπάγεται ότι ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, πιθανόν, κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την τελευταία επίθεση του «δράκου» στο Μαρούσι

Σπαράζει η μητέρα του «δράκου» του Αμαρουσίου: «Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top