Η μονωτική ταινία πρόδωσε τον «δράκο» του Αμαρουσίου- Πέντε γυναίκες τον αναγνώρισαν!

Φοβερές αποκαλύψεις για τον 30χρονο περιπτερά που έσπερνε τον τρόμο

Η μονωτική ταινία πρόδωσε τον «δράκο» του Αμαρουσίου- Πέντε γυναίκες τον αναγνώρισαν!

​Πέντε από τα θύματα του «δράκου» της Φιλοθέης και του Αμαρουσίου έχουν αναγνωρίσει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ενώ επιτέθηκε σε άλλη γυναίκα με σκοπό να τη βιάσει.

Ο 30χρονος που εργαζόταν ως περιπτεράς στο Γαλάτσι, είχε σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μονωτική ταινία, γεγονός που συνδέεται με την πρόθεση του να κλείσει τα στόματα των θυμάτων του, όπως κατήγγειλε και μία από τις γυναίκες. Ο «δράκος» θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η αρρωστημένη δράση του και η αποκάλυψη του Star
Ο περιπτεράς με τις αρρωστημένες ορέξεις του, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το Star, επιτέθηκε πριν λίγες μέρες σε δυο διαφορετικές γυναίκες… Μάλιστα, οι δυο επιθέσεις έγιναν πρωί και είχαν διαφορά μόλις μιάμιση ώρα!
Η μια γυναίκα όπως είπε στους αστυνομικούς, περπατούσε αμέριμνη όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που φορούσε γυαλιά μυωπίας, στην Λεωφόρο Καποδιστρίου.
Τον είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της, την άρπαξε με τα χέρια του και την έσφιξε δυνατά προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει, αλλά η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει κάνοντας τον δράστη να το βάλει στα πόδια.
Ακολούθησε η δεύτερη επίθεση στην ίδια περιοχή με θύμα άλλη μια γυναίκα που έκανε και αυτή καταγγελία για απόπειρα βιασμού.
Μην χάσετε στο αποψινό κεντρικό δελτίο του STAR το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τη μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων του που περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top