ΑΥΤΟΣ είναι ο εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ιδιοκτήτες καταστημάτων-ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του

​Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ελληνική αστυνομία τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για τον Τρέντο Νικόλαο του Μιχαήλ, γεννηθέντα το 1960 στην Αθήνα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έγινε κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

23052016 DEY1.jpg

23052016 DEY2.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος επικοινωνούσε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και προσποιείτο τον υπάλληλο διαφόρων δημόσιων ελεγκτικών μηχανισμών (π.χ. Ε.Φ.Ε.Τ., Ι.Κ.Α.), χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα.

Ο 56χρονος απειλούσε τους ιδιοκτήτες με «ελέγχους» στα καταστήματα τους για βεβαίωση παραβάσεων ή για «καταγγελίες» που επισύρουν υψηλά πρόστιμα, απαιτώντας εκβιαστικά την καταβολή διαφόρων χρηματικών ποσών.

Η κατάθεση των χρημάτων πραγματοποιούνταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς που τους υποδείκνυε ο «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης και άνηκαν στον ίδιο ή τους συνεργάτες του.


23052016 DEY3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top