Φυλάκιση 20 ετών στον σύντροφο της Μαρίνας- Οι μαχαιριές στην καρδιά της και η παράσταση του

Η τραγική ιστορία της Κατερίνης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Φυλάκιση 20 ετών στον σύντροφο της Μαρίνας- Οι μαχαιριές στην καρδιά της και η παράσταση του

​Συνολικά 20 χρόνια και τρεις μήνες θα περάσει στη φυλακή ο 35χρονος σύντροφος- δολοφόνος της Μαρίνας Κουκουλιάτα στην Κατερίνη.

Αυτό αποφάσισε την Παρασκευή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, για τον κατά ομολογία δολοφόνο της 30χρονης. Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής, οπλοχρησία και κλοπή, ενώ δεν τού αναγνώρισε ελαφρυντικό. Μετά την ετυμηγορία επέστρεψε στις φυλακές.

Οι μαχαιριές στην καρδιά της και η παράσταση του δράστη

Η άγρια δολοφονία της όμορφης Μαρίνας από τον φίλο της είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όχι μόνο για την τραγικότητα της αφού η κοπέλα αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου του 2014, αλλά και γιατί ο άνθρωπος, ο οποίος της κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά την… αναζητούσε όσο την έψαχναν οι γονείς.

1001579_dtgh.jpg
Η άτυχη Μαρίνα δολοφονήθηκε από τον φίλο της που όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, τη σκότωσε ύστερα από έντονη λογομαχία.

Όπως αποκαλύφθηκε το μοιραίο βράδυ, οι δυο τους καβγάδισαν και πάνω στο διαπληκτισμό, η νεαρή γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί της.

Ο 35χρονος πρόλαβε το άρπαξε και το έστρεψε εναντίον της, πλήττοντας την άτυχη 30χρονη θανάσιμα στην περιοχή της καρδιάς. Μετά την πράξη του, άρπαξε το κινητό της και σκέπασε το πτώμα.

Για όσο καιρό οι συγγενείς της έψαχναν γεμάτοι αγωνία ένα σημάδι ζωής της, εκείνος παρίσταν�� το φίλο, στεκόταν στο πλευρό τους και παρηγορούσε την μάνα της άτυχης κοπέλας.

Resizer (1).jpg
«Τελείωσε η Μαρίνα, είχα την ελπίδα να το βρω το κορίτσι…. όταν με φώναξε η αστυνομία όλα έσβησαν. Ο φονιάς το σκότωσε το κορίτσι, το μαχαίρωσε στην καρδιά… δεν μπορούσε να το μαχαιρώσει σε άλλο σημείο να το γλιτώναμε το κορίτσι. Τον είχα για φίλο, τον εμπιστευόμουνα.

Έπεσα έξω… Τον ρωτούσα και μου έλεγε δεν ξέρω, μου έλεγε να μην στεναχωριέμαι και να έχω ελπίδα ότι κάπου θα βρεθεί η Μαρίνα. Από το θεό να το βρει, αφού δεν μπορεί να το βρει από μένα… Ο άντρας μου είναι πολύ άρρωστος δεν θα μπορέσει να του κάνει τίποτα» είχε πει η μητέρα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top