ΠΙΑΣΤΗΚΕ στη ΦΑΚΑ! Παρίστανε τον επενδυτή και τους… «έφαγε» 65.000 ευρώ

Το κόλπο που είχε σκαρφιστεί για να ξαφρίζει ανυποψίαστους πολίτες

ΠΙΑΣΤΗΚΕ στη ΦΑΚΑ! Παρίστανε τον επενδυτή και τους… «έφαγε» 65.000 ευρώ

​Τρόπο για να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα στις πλάτες ανυποψίαστων πολιτών βρήκε ένας 43χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρουσιαζόταν ως… επενδυτής, καταφέρνοντας να τους αποσπάσει περίπου 65.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος ομίλου εταιρειών, μέσω της οποίας έπειθε τα θύματά του να επενδύσουν σε δήθεν επικερδή επενδυτικά πακέτα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες ��… «επενδυτής» είχε αποκομίσει το ποσό των 65.500 ευρώ. Στην μία δε από τις δύο περιπτώσεις, κατηγορείται ως συνεργός και ο πρόεδρος του συγκεκριμένου ομίλου.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ο 43χρονος είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες στη Βέροια, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της απάτης και της παράβασης νόμου περί μεσαζόντων.

Αφέθηκε όμως ελεύθερος και συνελήφθη εκ νέου, καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις απάτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top