ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο στυγερό έγκλημα της Παραμυθιάς- Τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ και μετά τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ

Βρέθηκε σφαίρα στον πνεύμονα του

​Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Παραμυθιάς παρακολουθεί τις εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε την Δευτέρα. Ένας 25χρονος βρέθηκε χωρίς κεφάλι μέσα σε μία λίμνη αίματος… σε στάβλο της περιοχής.

egklima_gliki3.jpg
Ωστόσο, νέα τροπή στο στυγερό έγκλημα δίνει η νεκροψία- νεκροτομή του ιατροδικαστή, καθώς βρέθηκε σφαίρα στον πνεύμονα του θύματος. Σύμφωνα με το τοπικό epiruspost.gr, ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν με καραμπίνα τον 25χρονο στο λαιμό, το βράδυ της Κυριακής.

Στην συνέχεια, η σφαίρα σφηνώθηκε στους πνεύμονες και έπειτα ο δράστης ή οι δράστες, τον αποκεφάλισαν. Μέχρι στιγμής, το κεφάλι του νεαρού δεν έχει βρεθεί.

Resizer.jpg
Έχει ζητηθεί και η βοήθεια της Αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του άτυχου 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή που είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από τα δυο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου, αν και οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μόνο το ένα ενώ το δεύτερο δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top