ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ο Βόλος για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου Κώστα Λύκα στο σχολείο - ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές του

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ο Βόλος για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου Κώστα Λύκα στο σχολείο - ΦΩΤΟ

​Στα μαύρα έχει ντυθεί η Νέα Ιωνία Βόλου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου Κώστα Λύκα, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ.

Ο νεαρός, έπαιζε με τους φίλους του στο προαύλιο των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως επικράτησε πανικός, με τους συμμαθητές του να καλούν σε βοήθεια, ενώ ο 14χρονος αδελφός του έτρεξε να ειδοποιήσει τους γονείς του.

«Περπατούσε, στη συνέχεια προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα, δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε», δήλωσε ένας από τους φίλους του νεαρού στην εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Κώστας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά η πόρτα του σχολείου ήταν κλειδωμένη με λουκέτο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Τελικά, το πλήρωμα κατάφερε να παραλάβει τον Κώστα, ο οποίος όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως αργά το βράδυ ο άτυχος νεαρός δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 19χρονος φοιτούσε σε Επαγγελματικό Λύκειο και φέτος θα έπαιρνε το απολυτήριό του, μάλιστα σχεδίαζε να γίνει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top