ΑΥΤΟΨΙΑ Star: ΔΕΙΤΕ τις πιθανές διαδρομές που ακολούθησε η μικρή Μαρία- Το ΘΡΙΛΕΡ των 20 ωρών

Το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε και έψαχνε όλη η Ελλάδα

ΑΥΤΟΨΙΑ Star: ΔΕΙΤΕ τις πιθανές διαδρομές που ακολούθησε η μικρή Μαρία- Το ΘΡΙΛΕΡ των 20 ωρών

​Για πρώτη φορά γίνεται αυτοψία από αέρα στην περιοχή όπου χάθηκε η μικρή Μαρία. Με το flying robot του Star ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας προσπάθησε να εντοπίσει την διαδρομή που ακολούθησε το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι για να φτάσει στη λεωφόρο Καβάλας όπου βρέθηκε από τους περαστικούς οδηγούς.

Ας δούμε, λοιπόν, την πορεία που ακολούθησε ο δημοσιογράφος του Star.

Ξεκινήσαμε από την μάντρα των ανταλλακτικών στο Σχιστό μιλώντας με την γυναίκα η οποία ήταν παρούσα την ώρα που εξαφανίστηκε η Μαρία.

Αν υποθέσουμε ότι το παιδί ακολουθήσε τον χωματόδρομο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της μάντρας δεν είναι δυνατόν να κατέβηκε στην λεωφόρο Σχιστού καθώς υπάρχουν δύσβατα μονοπάτια. Σε κάποιο σημείο ο δρόμος χωρίζεται σε μια διασταύρωση. Λογικά η μικρή πρέπει να έστριψε προς την κατηφόρα.

Στην συνέχεια ακολουθήσαμε το πιο ανηφορικό και μακρινό μονοπάτι αλλά πιστεύουμε ότι είναι αδύνατον ένα κοριτσάκι 3,5 ετών να κάλυψε τόση μεγάλη απόσταση μέσα στη νύχτα και να βγήκε στην λεωφόρο Καβάλας.

Και στις δυο περιπτώσεις με την ταχύτητα που περπατάει ένα μικρό παιδί είναι αδύνατον να μην το είχαν προλάβει όσοι το έψαχναν αν ο χ��όνος που χάθηκε από τα μάτια των γονιών ήταν μόλις λίγα λεπτά. Εκτός αν κάποιος το άρπαξε την ώρα που περπατούσε.

Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο. Η μικρή να μην πήγε από τον χωματόδρομο αλλά να κατέβηκε προς την λεωφόρο Σχιστού.

Συγγενείς και φίλοι πιστεύουν ότι το κοριτσάκι δεν έφτασε μόνο του στο σημείο που το βρήκαν οι περαστικοί αλλά κάποιος το άφησε εκεί. Αρκεί να βρεθούν οι αποδείξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top