ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γιαγιά του Φοίβου και μάνα της Λέλας- «Δεν θέλω να κλαις μου λέει ο εγγονός μου»

Πρόκειται για την γυναίκα από την Χαλκιδική που σκότωσε ο άντρας της

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γιαγιά του Φοίβου και μάνα της Λέλας- «Δεν θέλω να κλαις μου λέει ο εγγονός μου»

​Για πρώτη φορά, δίνει συνέντευξη η μητέρα της άτυχης Λέλας, της γυναίκας που σκότωσε ο Αλβανός σύζυγος της, ο οποίος απήγαγε τον γιο του Φοίβο για 18 ημέρες.

«Η Μαρία περιμένει τώρα να μεγαλώσουν τα παιδιά. Να ζήσω να τα μεγαλώσ��! Γιατί είμαι μεγάλη, δεν είμαι νέα, και θα μείνουν μόνα τους» είπε συγκινημένη η Μαρία Μαυρομάτη.

Αυτό είναι το όνειρο της γυναίκας που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Πέθανε στα χέρια της το παιδί της. Μίλησε για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, τα δυο της εγγόνια.

«Δεν αναφέρουν καν την λέξη μπαμπάς. Για τη μαμά όμως μιλάνε συνέχεια κάθε μέρα. Ο Ιάσονας κρατάει ένα ημερολόγιο και γράφει κάθε μέρα μέσα: «Σε αγαπάω μαμά μου θα προσπαθήσω να είμαι καλό παιδί». Ο Φοίβος λέει: «η μαμά μου το έκανε έτσι αυτό το φαγητό ή το γάλα. Για εμάς ο Ιάσονας λέει: «δεν θέλω να κλαις. Θέλω να είσαι δυνατή. Βλέπεις εμένα πως δεν κλαίω».

Ζει ξανά και ξανά την τραγωδία. Είδε τον γαμπρό της τη μέρα της δολοφονίας να φτάνει στο σπίτι. Δεν πρόλαβε να θρηνήσει την κόρη της. Αφού ο γαμπρός της είχε αρπάξει για 18 ημέρες τον 4χρονο Φοίβο. Τελικά ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένεια του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται στην φυλακή.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Μαυρομάτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top