ΣΑΛΟΣ με τον άτακτο φιλόλογο στην Πελοπόννησο: Ο Μητσάρας και τα ροζ DVD μαθητριών

Η σεξουαλική παρενόχληση στην κόρη συναδέλφου του

​Άνω κάτω είναι η τοπική κοινωνία της Πελοποννήσου και όχι μόνο μετά τις καταγγελίες για τον άτακτο φιλόλογο Λυκείου, παραλιακής πόλης του Μωριά.

Και μπορεί οι καταγγελίες για συνεχή σεξουαλικά υπονοούμενα, απρεπείς και χυδαίες εκφράσεις, άσεμνα ανέκδοτα και σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας για τον «Μητσάρα» όπως αυτοαποκαλούταν, να έπεσαν βροχή, ωστόσο εκείνος την γλίτωσε πολύ φθηνά. Μετά από ΕΔΕ που διενεργήθηκε, του επιβλήθηκε εξάμηνη παύση και πλήρη στέρηση των αποδοχών του.

Εκείνος, πάντως, αρνήθηκε τις περισσότερες κατηγορίες και μίλησε για πλεκτάνη, αποδίδοντας τις αντιδράσεις γονέων και καθηγητών σε αντιζηλίες. «Εγώ είμαι το θύμα και όχι ο θύτης» είπε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης που καταδικάστηκε.

Τα πειθαρχικά όργανα όμως δεν πείστηκαν και συνεκτιμώντας όλα τα περιστατικά χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά του αναξιοπρεπή, ανάρμοστη και αντιπαιδαγωγική και τον τιμώρησαν με 6μηνη παύση, που επικύρωσε το ΣτΕ.

«Πότε θα βγάλεις DVD σαν της Τζούλιας»;

Καημό να δει τις μαθήτριες του να κάνουν καριέρα στον ερωτικό κινηματογράφο φαίνεται πως είχε ο καθηγητής, αφού σύμφωνα με καταθέσεις μαθητών του… έλεγε στα ανήλικα κορίτσια: «πότε θα βγάλεις δικό σου ροζ DVD σαν της Τζούλιας».

Όπως λένε οι μαθητές του όταν έμπαινε στην τάξη μόνο μάθημα δεν έκανε… Μάλιστα, μία μέρα είχε πει σε έναν μαθητή του: «εμείς οι gay πρέπει να τα λέμε όλα».

Σε καταθέσεις αναφέρεται ακόμη ότι μια μέρα ενημέρωσε την τάξη ότι «χθες πήρα ένα καυτό γκομενάκι», ενώ μια μέρα έβγαλε τη ζώνη του χτυπώντας την πλάτη μπροστά στους μαθητές την ώρα του μαθ��ματος.

Μαθήτρια βγήκε μαζί του δύο φορές όπως κατέθεσε ο πατέρας της, όμως ζήτησε να μην καταθέσει η μικρή, καθώς ο καθηγητής «έπαιζε μαζί της εγκεφαλικά και ψυχικά» και το κορίτσι εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης.

Από τις τηλεφωνικές κλήσεις φάνηκε πως ο φιλόλογος τηλεφωνούσε συχνά στη μαθήτρια, ενώ η κοπέλα τα είχε γράψει όλα στο ημερολόγιό της.

Επιπλέον, οι μαθητές του υποστήριξαν ότι το έριχνε στα ανέκδοτα για σεξ και ναρκωτικά αλλά και στα τραγούδια. Άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα για την εμφάνιση και το ντύσιμο μαθητριών με απαξιωτικές εκφράσεις και επιφωνήματα για τα σωματικά τους προσόντα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά… Ο ίδιος είχε πει στους μαθητές του ότι τον «Μητσάρα δεν τον αγγίζει τίποτα».

Ο αδίστακτος φιλόλογος θέλοντας να φοβίσει τα παιδιά, ώστε να μην πουν το τι συνέβαινε μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, τους έλεγε: «έχουν προσπαθήσει πολλά πουλάκια να μου κάνουν κακό, αλλά τον Μητσάρα δεν τον αγγίζει τίποτα. Γιατί άλλα πουλάκια που αγαπάνε τον Μητσάρα θα απομονώσουν όσα πουλάκια μιλάνε πολύ».

Τελικά το ποτήρι ξεχείλισε όταν δύ�� συμμαθήτριες, φίλες της κόρης συναδέλφου του, είπαν στους γονείς τους ότι ο καθηγητής τους παρενοχλούσε την φίλη τους.

Εξομολογήθηκαν ότι καθηγητής και ανήλικη μαθήτρια μίλαγαν στο τηλέφωνο ενώ μία φορά την είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο του καθηγητή και να καταλήγει στο σπίτι του. Οι γονείς των δύο κοριτσιών μίλησαν στον πατέρα της ανήλικης μαθήτριας και εκείνος προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Στις καταθέσεις τους, οι συνάδελφοί του, τον περιέγραψαν ως εκρηκτικό, πομπώδη, αθυρόστομο, συχνά προσβλητικό, είρωνα και προκλητικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top