Προσοχή: Έτσι ΚΛΕΒΟΥΝ ανυποψίαστους πελάτες στο γυμναστήριο!

Συνελήφθη 25χρονη που «έχτιζε» κορμί με… μακρύ χέρι

Προσοχή: Έτσι ΚΛΕΒΟΥΝ ανυποψίαστους πελάτες στο γυμναστήριο!

Βάζοντας… χέρι στις τσάντες που βρίσκονταν στα αποδυτήρια γύμναζε το κορμί της μία 25χρονη, που συνελήφθη από την Αστυνομία!

Επί έξι μήνες, η νεαρή είχε «ρημάξει» τους κατοίκους της Λευκάδας που πήγαιναν στο γυμναστήριο, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα πορτοφόλια και τις τσάντες των γυναικών.

Παριστάνοντας την πελάτισσα, η 25χρονη γράφτηκε στο γυμναστήριο τον περασμένο Οκτώβριο και, σχεδόν καθημερινά, πήγαινε για να γυμνάσει το κορμί της. Μετά τις ασκήσεις, πήγαινε στα αποδυτήρια και φρόντιζε να είναι μόνη, ώστε να μπορεί ανενόχλητη να κάνει ντους, αλλά και… κλοπές!

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν συνδύασαν τις αναφορές άλλων πελατών για κλοπές με την παρουσία της νεαρής στο χώρο. Έτσι, προσημείωσαν ένα χρηματικό ποσό και, όταν εκείνη πήγε να φύγει, την ακινητοποίησαν για να την ελέγξουν. Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν επάνω της και, έτσι, συνελήφθη!

Μέσα σε αυτούς τους περίπου έξι μήνες, η 25χρονη έκανε οκτώ κλοπές, με λεία περίπου 1.000 ευρώ, για τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που της άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top