ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ οι ροές: Πάνω από 32.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ οι ροές: Πάνω από 32.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα!

​Μετά το Νίκο Ξυδάκη και ο Γιάννης Μουζάλας είπε σή��ερα πως χιλιάδες πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα.

Καθημερινά οι ροές των προσφύγων από τα νησιά μεγαλώνουν εφιαλτικά.

Η Ντόνια, πρόσφυγας από τη Συρία, 20 ολόκληρες ημέρες αναζητούσε τα πέντε από τα έξι παιδιά της που είχαν μείνει πίσω στην Τουρκία, μέχρι χθες το μεσημέρι που τα ξαναέσφιξε ένα-ένα στην αγκαλιά της.

Η οικογένεια της Ντόνια είναι μια από τις χιλιάδες που δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν και ποτέ να φύγουν από την Ελλάδα.

Κατά τον κ. Μουζάλα οι πρόσφυγες θα λύσουν και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας. Για να πείσει μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία που ζητά πρόσφυγες για εργατικά χέρια μόνο που στη Γερμανία δουλειές υπάρχουν ενώ στην Ελλάδα όχι...

Σήμερα στην Ελλάδ�� βρίσκονται επισήμως εγκλωβισμένοι 32.529 πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες. Από αυτούς 10.461 είναι στην Αττική, 2128 στα Διαβατά.

Στο Κιλκίς βρίσκονται 5.190 στην Καβάλα 1600 και στην Κομοτηνή που είναι νέα σημείο 950. Μόνο στην Ειδομένη έχουν κατασκηνώσει 11.500 πρόσφυγες περιμένοντας να περάσουν στα Σκόπια. Η Λέσβος έχει 3500 άτομα η Χίος 1600 και η Σάμος 700 πρόσφυγες.

Κατά μέσο όρο στην Ελλάδα μπαίνουν την ημέρα 3000 πρόσφυγες από την Τουρκία. Το νούμερο καθημερινά αυτό θα αυξάνει καθώς έχουμε μπει ήδη στον Μάρτιο και αναμένεται μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου η Ελλάδα να "φρακάρει" από τις εκατοντάδες χιλιάδες που θα φτάσουν στην χώρα μας.

Εντυπωσιακά πάντως είναι τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για το προσφυγικό. Τους δυο πρώτους μήνες του 2016 από τις 131.724 πρόσφυγες και μετανάστες που διέσχισαν τη Μεσόγειο οι 122.637 έφτασαν στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top