ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της μαύρης χήρας της Κοιλάδας του Άργους

Κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγο της

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της μαύρης χήρας της Κοιλάδας του Άργους

​Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας. Η 37χρονη σύζυγός του Δήμητρα Βούλγαρη, κατηγορείται για τη δολοφονία του και για το λόγο αυτό είναι γνωστή πια στην περιοχή ως η «διαβολική χήρα».

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2015 η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου σ��εδόν οκτώ μήνες μετά το έγκλημα και αργότερα την ανακάλεσε. Ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων, βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού του παιδικού του φίλου Τάκη στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Τώρα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου απέρριψε με βούλευμα του όλα τα αιτήματα της για ακύρωση ένορκων και προφορικών καταθέσεων καθώς και για αποφυλάκιση της.

Διέταξε παράταση της προφυλάκισης για ακόμα έξι μήνες. Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της 37χρονης, Σπύρος Ρομπότης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε η πελάτισσα του στο άκουσμα της παράτασης της προφυλάκισής της. «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνη. Πάντα έχει την προσδοκία ότι θα φανεί η πραγματική αλήθεια το συντομότερο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πληροφορίες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, το βούλευμα φέρεται να δέχεται πως η χήρα του Θανάση Λάμπρου, τον πυροβόλησε δύο φορές αφήνοντας τον να πεθάνει, αντί να καλέσει άμεσα σε βοήθεια.

Η 37χρονη Δήμητρα παραμένει έγκλειστη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Η κύρια ανάκριση συνεχίζεται και αναμένονται εξελίξεις για το αν είχε στο έγκλημα συνεργό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΞΕΣΠΑ η μάνα της «διαβολικής χήρας» του καπετάνιου-Τι πραγματικά έγινε στην Κοιλάδα του Άργους

ΔΕΙΤΕ: Τι έλεγε η χήρα της Κοιλάδας πίσω από τις κάμερες όταν έψαχνε το δολοφόνο του άντρα της

ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η μάνα του καπετάνιου που δολοφονήθηκε από τη ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ της Κοιλάδας του Άργους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top