Αγροτοσυνδικαλιστής Μπούτας: Θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα- Έρχονται 50 έως 100 τρακτέρ!

Σκοπεύουν να στρατοπεδεύσουν στο κέντρο της Αθήνας τουλάχιστον για δύο μέρες- Πρώτη ανάρτηση 12:17

Αγροτοσυνδικαλιστής Μπούτας: Θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα- Έρχονται 50 έως 100 τρακτέρ!

​Απάντηση σε όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία- διάγγελμα του, έδωσε ο Βαγγέλης Μπούτας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων, επαναλαμβάνοντας από την πλευρά των αγροτών ότι:

«Θέλουμε διάλογο από μηδενική βάση. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, να συζητήσουμε όσα θέματα έχουμε θέσει στο τραπέζι. Μία σειρά αιτημάτων από το φορολογικό, το ασφαλιστικό κτλ».

Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής, ξεκαθάρισε ότι στόχος των αγροτών είναι πλημμυρίσει το Σύνταγμα με τρακτέρ, ενώ ετοιμάζονται να κατέβουν 50 με 100 τρακτέρ στην Αθήνα. «Δεν πιστεύω η κυβέρνηση να φέρει αντίρρηση στον αριθμό. Αν τη φέρει, τη λύση θα τη συζητήσουμε στα μπλόκα» τόνισε. Ακόμη πρόσθεσε ότι οι αγρότες σκοπεύουν να στρατοπεδεύσουν στο κέντρο τουλάχιστον για δύο μέρες.

Σημειώνεται ότι η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, διά του Βαγγέλη Μπούτα έδωσαν συνέντευξη τύπου για να εξ��γήσουν στην κοινή γνώμη γιατί επιχειρούν την κάθοδο στην Αθήνα και γιατί αντιδρούν στο ασφαλιστικό.

Μεταξύ άλλων, οι αγρότες ζητούν την απόσυρση του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ, αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top