Συγκινεί η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη- Το μήνυμα της ένα χρόνο μετά το θάνατο του

«Δύσκολο πράγμα η νύχτα... Φέρνει στο μυαλό σου όσα αποφεύγεις τη μέρα»

Συγκινεί η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη- Το μήνυμα της ένα χρόνο μετά το θάνατο του

Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πρόκειται για τον νεαρό από την Κρήτη που κατάφερε να κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει αλλά και να δει κατάματα για πρώτη φορά την σκληρή πραγματικότητα του bullying σε σχολεία αλλά και σχολές.

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του η αδελφή του Ελένη ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας τόσο στη σελίδα που διατηρεί εις μνήμην του αδικοχαμένου 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής όσο και στο προσωπικό της προφίλ ένα συγκινητικό μήνυμα συνοδευόμενο με τη φωτογραφία του.

νγφ.jpg
«Δύσκολο πράγμα η νύχτα... Φέρνει στο μυαλό σου όσα αποφεύγεις τη μέρα» έγραψε υπενθυμίζοντας την ημερομηνία που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης (06-02-15).

Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει μία ακόμη φωτογραφία του αδελφού της γράφοντας: «Το μονοπάτι της ζωής, θα τ' ονομάσω πόνο, γιατί έφυγες και οι χαρές εχάσανε τον δρόμο».

η.jpg
Να σημειωθεί πως, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο Βαγγέλης φαίνεται πως ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη για δύο ολόκληρα χρόνια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Τα απάνθρωπα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν ο άτυχος νεαρός από ομάδα συμφοιτητών του αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top