ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Έλεγαν στη μάνα του Πολύζου για το πτώμα κι αυτή «ψάρευε» τον δημοσιογράφο!

Πώς αντέδρασε το σατανικο ζευγάρι στην μακάβρια ανακάλυψη στο χωράφι του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Έλεγαν στη μάνα του Πολύζου για το πτώμα κι αυτή «ψάρευε» τον δημοσιογράφο!

​Με… ψυχραιμία, αλλά και προσπαθώντας να καταλάβουν αν τους υποψιάζονται, αντέδρασαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, όταν τους ενημέρωσαν ότι ένα πτώμα βρέθηκε στο χωράφι τους και, πιθανότατα, ανήκει στον 23χρονο που οι ίδιοι αναζητούσαν!

Σε βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή «Φως Στο Τούνελ», δημοσιογράφος της εκπομπής συνομιλεί τηλεφωνικά με την μητέρα και τον πατριό, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και τους ενημερώνει για την μακάβρια ανακάλυψη.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα. Ενδεχομένως το πτώμα είναι ένα – δύο χρόνια εκεί, τόσο χάλια μας είπαν ότι είναι», έλεγε ψυχρά ο πατριός και προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον δημοσιογράφο λέγοντας «δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, λένε ότι έχει βρεθεί κοντά σε μια αποθήκη μελισσοκόμων. Η ΕΜΑΚ έχει ψάξει στην περιοχή, είχε πάει και ο πατέρας μου με έναν μηχανικό για να μετρήσουν τη γη, αλλά δεν είχαν δει τίποτα».

Εξίσου ψύχραιμη ήταν και η αντίδραση της μητέρας του αδικοχαμένου νεαρού, η οποία, μάλιστα, έπεσε σε αντιφάσεις για την αποθήκη και το πτώμα: «δεν γνωρίζουν αν το πτώμα ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, αν είναι μεγάλος ή νεαρός… Δεν ξέρω πως διέρρευσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και sites ότι έχει σχέση με τον Κωστή».

Μάλιστα, η σατανική μητέρα δεν δίστασε να προσπαθήσει να «ψαρέψει» τον δημοσιογράφο, προκειμένου να μάθει αν τους υποψιάζονται για το έγκλημα. «Δεν έχουμε μιλήσει με την αστυνομία. Έχετε μιλήσει με την αστυνομία;», ρώτησε χαρακτηριστικά!

Στο μεταξύ, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο κυνηγός που βρήκε το πτώμα του άτυχου Κωστή. Όπως ανέφερε, πρέπει να τον είχαν περιλούσει με καμένα λάδια, για να μην μυρίζει, καθώς το ρούχα του ήταν μαυρισμένα! «Έκανα ορισμένες ερωτήσεις κι εγώ. Ρώτησα, μάλιστα, τον πατριό του για το αυτοκίνητο, υπήρχε μια κηλίδα λάδια καμένα, μπροστά στην καλύβα που είχε τα μελίσσια και μου είπε ότι άλλαξε τα λάδια του αυτοκινήτου. Πράγμα που δεν ήταν τέσσερα κιλά λάδι καμένο, ήταν πάνω από 20 κιλά, πάρα πολύ. Ήταν μια κηλίδα πάνω από δύο μέτρα, τρία. Αυτό δεν το είχαμε πει τότε, όλα στην πορεία βγαίνουν. Πιστεύω ότι το παιδί το είχαν λούσει με τα λάδια τα καμένα, τα ρούχα του παιδιού ήταν μαυρισμένα. Δεν προσπάθησαν να το κάψουν, απλά μήπως το έκαναν για τη μυρωδιά», ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του σατανικού ζευγαριού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top