Τι δηλώνει ο κυνηγός που βρήκε την σορό του Κ. Πολύζου - Τι του είπαν μητέρα και πατριός

«Είχα δει όνειρο τον δολοφονημένο νεαρό» δηλώνει!

Τι δηλώνει ο κυνηγός που βρήκε την σορό του Κ. Πολύζου - Τι του είπαν  μητέρα και πατριός
«Δεν ξεχνιέται αυτό το πράγμα» δηλώνει ο <αγρότης-κυνηγός Σαράντης Λιάκας στο βίντεο που έχει αναρτήσει το Kozanimedia.gr για την ανεύρεση της σορού η οποία οδήγησε τελικά και στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου.

«Είχα βγει για κυνήγι και τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν» εξηγεί για το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Όπως εξηγεί, δεν φανταζόταν ότι θα ήταν ο Κωστής Πολύζος, αλλά πίστευε ότι ήταν κάποιος αλλοδαπός. Αυτός διευκρινίζει ότι ήταν και ο λόγος που δεν πήγε αμέσως να καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., κάτι που έκανε την Δευτέρα που πέρασε.

Όπως αναφέρει μάλιστα, είδε στον ύπνο του και εκείνη την ημέρα, όπως και τις προηγούμενες, το πρόσωπο του δολοφονημένου νεαρού! Μάλιστα, αφού κατέθεσε, είδε στο όνειρό του και πάλι τον Κωστή Πολύζο να του χαμογελά!

Το εκπληκτικό είναι ότι - όπως αποκαλύπτει - ήρθαν στο σπίτι του και τον συνάντησαν η μητέρα και ο πατριός του του Πολύζου, οι οποίοι του παραπονέθηκαν ότι «μας κατηγορούν πως είμαστε φονιάδες».

Σήμερα ο ίδιος δηλώνει ότι αισθάνεται χαρά και ικανοποίηση που οδήγησε με την ανεύρεση της σορού στην εξιχνίαση της εξαφάνισης αρχικά του Κ. Πολύζου και στη συνέχεια στην απαγγελία των κατηγοριών για την δολοφονία του.

​​​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top