ΕΞΑΛΛΟΣ ο αγρότης που πριν από 2 χρόνια ανέβασε τον Τσίπρα στο τρακτέρ του

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις αγροτών-κυβέρνησης

ΕΞΑΛΛΟΣ ο αγρότης που πριν από 2 χρόνια ανέβασε τον Τσίπρα στο τρακτέρ του

​Την ώρα που οι αγρότες είναι έτοιμοι να χωρίσουν την Ελλάδα σε χίλια δυο κομμάτια, λάδι στην φωτιά ρίχνει δήλωση του Γιάννη Βάγγου, μέλους της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Βάγγος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε σε περιστατικό που είχε σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2013, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκανε δηλώσεις υπέρ των αγροτών πάνω σε τρακτέρ.

«Όσκαρ θέατρου μπορεί να πάρει ο κύριος Τσίπρας όταν ανέβηκε επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό πριν από περίπου ενάμισι χρόνο. Βάλτε το στο Google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», σημείωσε ο αγρότης από την Βοιωτία, προσθέτοντας, «Κάναμε ένα χρόνο υπομονή και κάθε εβδομάδα μας έχουνε και από ένα μέτρο. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στην Εθνική, όχι μόνο εμείς αλλά και η γαλότσα και η γραβάτα και ο δικηγορικός σύλλογος, και οι γιατροί και οι πάντες».

Φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2013 στον Ορχομενό:
105552.jpg

105607.jpg

Δείτε στα βίντεο τις δηλώσεις που είχε κάνει πάνω στο τρακτέρ ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και τις σημερινές δηλώσεις του κύριου Βάγγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ όλη τη χώρα οι αγρότες-ΜΠΛΟΚΑ ΠΑΝΤΟΥ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top