ΑΝΩ ΚΑΤΩ το Αγρίνιο: Χτύπησε ο «ληστής με τα… περιστέρια»

Τι άλλο θα σκαρφιστεί κάποιος για να κλέψει;

ΑΝΩ ΚΑΤΩ το Αγρίνιο: Χτύπησε ο «ληστής με τα… περιστέρια»

«Φτερά» σαν και αυτά του κατοικίδιου περιστεριού που τάχα αναζητούσε νεαρός, έκαναν τα χρήματα ανυποψίαστων πολιτών που θέλησαν να τον βοηθήσουν.

Ο εφευρετικός ληστής έκανε την εμφάνιση του στο Αγρίνιο και σύμφωνα με το agriniopress.gr δεν λειτουργεί μόνος του αλλά έχει και συνεργό.

Το κόλπο είναι απλό. Χτυπάει κουδούνια ανυποψίαστων πολιτών και τους λέει το παραμύθι του. Υποστηρίζει πως έχει ένα κατοικίδιο περιστέρι και αυτό έπεσε στο μπαλκόνι τους. Μάλιστα, όπως λένε τα θύματα του, έχει ταλέντο στα χείλη… μιας και σκαρφίζεται απίστευτα πράγματα για να τους πείσει ότι λέει αλήθεια και να τον βάλουν μέσα στο σπίτι τους.

Όταν καταφέρνει να μπει τότε αρπάζει ό,τι βρει μπροστά του, καθώς κατευθύνεται προς το μπαλκόνι ή ενώ φεύγει από το σπίτι μιας και το περιστέρι παραμένει άφαντο! Την τελευταία φορά που χτύπησε- πριν λίγες μέρες- κατάφερε να αρπάξει 350 ευρώ.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στην κατοχή της βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top