Καλή χρονιά με τσουχτερό κρύο και χιόνια-Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού

Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης

Δεν λέει να φύγει το κύμα κακοκαιρίας αφού θα κάνουμε αλλαγή του χρόνου με τις νιφάδες του χιονιού σαν ντεκόρ!

«Θα εξακολουθήσει να χιονίζει και το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στα πιο ορεινά και με μικρότερη ένταση στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά, τα φαινόμενα θα σταματήσουν σε ότι αφορά στο χιόνι, όμως το κρύο δεν θα υποχωρήσει. Η θερμοκρασία από το βράδυ της Πέμπτης θα πέσει πολύ. Μ��λιστα κάτω από το 0 θα δείξει το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Αυτές είναι οι θερμοκρασίες με τις οποίες θα γίνει η αλλαγή του χρόνου:

παραπομη.jpg

Οι θερμοκρασίες το πρωί της Παρασκευής:

11.jpg

«Προς το μεσημέρι όμως θα βγει ο ήλιος και η θερμοκρασία θα ανέβει 2-3 βαθμούς Κ��λσίου, στους 7 βαθμούς θα είναι στα ηπειρωτικά και στους 10 στα νησιά.

Από το Σάββατο, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει αλλά ουσιαστική αλλαγή θα έχουμε από την Κυριακή που θα επικρατήσουν ενισχυμένοι νοτιάδες και πολλές βροχές… Έτσι φαίνεται πως θα κυλήσει και όλη η επόμενη εβδομάδα» τόνισε ο κύριος Ανανδρανιστάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top