Παιδικά χαμόγελα, τραγούδια, χοροί και δώρα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Ελπίδας»

Δείτε το βίντεο του Star

Παιδικά χαμόγελα, τραγούδια, χοροί και δώρα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Ελπίδας»

​Χαμόγελα αισιοδοξίας, πρόσωπα που έλαμπαν από χαρά, τραγούδια, χοροί, ευχές και δώρα συνέθεσαν το σκηνικό στην καθιερωμένη, Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «Ελπίδα», που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη, με τον Σάκη Ρουβά, τον αγγελιοφόρο της Ελπίδας και τα παιδιά στόλισαν το δέντρο των Ευχών, με τα καραβάκια της Ελπίδας.

«Χαρούμενα Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, χαρά, ευτυχία σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σας αγαπώ πολύ» ανέφερε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Πολύ σύντομα να είναι όλα τα παιδιά σπίτι τους με την οικογένεια τους με υγεία, χαρά και αρμονία» τόνισε ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς.

Η μπάντα του πολεμικού ναυτικού πλημμύρισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το νοσοκομείο ενώ ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά, ενίσχυσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στη γιορτή, πιστός στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο ραντεβού, με τα παιδιά της Ελπίδας ήταν και ο ιστορικός όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Αγάπη και ελπίδα πλημμύρισαν τους χώρους, ζεσταίνοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top