Από Δεκέμβρη... Άνοιξη! Δείτε τον καιρό του Σαββάτου

Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες-Πρώτη ανάρτηση: 05/12/2015 01:00

Από Δεκέμβρη... Άνοιξη! Δείτε τον καιρό του Σαββάτου

«Παιχνιδάκια» με την… Άνοιξη φαίνεται πως αποφάσισε να μας κάνει ο Δεκέμβρης, καθώς το Σαββατοκύριακο θα είναι ηλιόλουστο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και η θερμοκρασία θα ανέβει!

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, Σάββατο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, το νότιο Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Την Κυριακή, το σκηνικό θα είναι παρόμοιο, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ με ανοιξιάτικη διάθεση θα αρχίσει η νέα εβδομάδα, με την θερμοκρασία να πέφτει λίγο την Τρίτη, από τα ανατολικά.

Αναλυτικά, σήμερα, Σάββατο, ανά περιοχή:

Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: τοπικές νεφώσεις με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στα νότια με πιθανότητα σποραδικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα νότια τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για το Σάββατο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top