Δίκη Φύσσα: Καταγγέλουν το συνήγορο του Ρουπακιά ότι χαστούκισε κοπέλα και έβρισε δημοσιογράφο!

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις στη δίκη για τη δολοφονία του 33χρονου ράπερ

Δίκη Φύσσα: Καταγγέλουν το συνήγορο του Ρουπακιά ότι χαστούκισε κοπέλα και έβρισε δημοσιογράφο!

​Mε σοβαρή καταγγελία περί ύβρεων και επίθεσης από συνήγορο υπεράσπισης σε ξένο δημοσιογράφο και σε κοπέλα που παρακολουθούσε τη δίκη, έκανε σήμερα η πολιτική αγωγή, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του Παύλου Φύσσα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ο Ρουπακιάς ήξερε ακριβώς ποιον να χτυπήσει και οι άλλοι του άνοιξαν το δρόμο, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας.

Ένταση όμως προκάλεσε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία στο διάλειμμα της δίκης, δικηγόρος της υπεράσπισης (κ. Καρυδομάτης) χαστούκισε νεαρή, η οποία παρακολουθούσε τη δίκη και επιτέθηκε σε βάρος Γερμανού δημοσιογράφου. Ο ίδιος ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι επιχείρησαν να προκαλέσουν επεισόδιο σε βάρος του Ρουπακιά.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν δέχτηκε να καταχωρηθεί στα πρακτικά το περιστατικό της επίθεσης, καθώς έλαβε χώρα εκτός συνεδρίασης, με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής να δηλώνουν ότι αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η πρόεδρος προειδοποίησε ότι έρχονται αποφυλακίσεις τον Φεβρουάριο και τους κάλεσε να μην χρονοτριβούν.

Σύμφωνα με τον 28χρονο δημοσιογράφο, Alp Kayserilioglou, ο ίδιος καθώς και η νεαρή κοπέλα στο διάλειμμα της διαδικασίας, προσπαθώντας να περάσουν από τον χώρο που κάθονται οι συνήγοροι υπεράσπισης για να βγουν έξω, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τον κ. Καρυδομάτη, ο οποίος σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες απώθησε πιάνοντας από το πιγούνι τον 28χρονο και χαστούκισε την κοπέλα.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέστησαν και στους δύο να προχωρήσουν στην υποβολή μηνύσεων ώστε να κινηθεί σε βάρος του συνηγόρου η αυτόφωρη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ- Ο συνοδηγός του Ρουπακιά απείλησε γυναίκα μάρτυρα κατά τη διάρκεια της δίκης

Το ξέσπασμα της μάνας Φύσσα στην δίκη της Χ.Α: «Προσβάλλεις το παιδί μου!» φώναζε

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ κολλητός φίλος του Φύσσα: «Έκαναν σαν ζώα, σαν κτήνη, μας προκαλούσαν συνεχώς»

ΗΚΡΑΥΓΗ της μητέρας του Φύσσα: «Η μεγαλύτερη περιουσία είναι το παιδί σου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top