ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πλάκωσαν στο ξύλο αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πλάκωσαν στο ξύλο αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια

​Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη! Έδειραν τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, Σωτήρη Μαγόπουλο, επειδή θέλησε να κάνει έλεγχο σε καφετέρια της πλατείας Ευόσμου.

Το περιστατικό έγινε σε κεντρική καφετέρια του Ευόσμου το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέριας εμπόδισε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με αστυνομικούς ή εισαγγελέα.

Ο αντιδήμαρχος τήρησε την απαίτηση του πατέρα του επιχειρηματία και πήγε στην καφετέρια με την συνοδεία αστυνομικών και κάνανε τον έλεγχο.

Ο πατέρας του επιχειρηματία, μετά τον έλεγχο, προφανώς νευριασμένος, έψαξε τον κύριο Μαγόπουλο, τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε τόσο πολύ, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία αλλά καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβη. Ο δράστης αναζητείτε για να συλληφθεί.

Από την άλλη, ο υπεύθυνος της καφετέριας, είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν.

Πηγή:seleo

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top