ΚΑΤΑΛΗΨΗ στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα: 5.000 νοικοκυριά κινδυνεύουν με διακοπή ρεύματος!

100.000 καταναλωτές πήραν σημείωμα διακοπής επειδή έχουν απλήρωτους λογαριασμούς

​Ανάστατοι είναι εκατό χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ που πήραν σημείωμα διακοπής επειδή έχουν απλήρωτους λογαριασμούς πολλών μηνών, συνολικού ύψους πάνω από 1.000 ευρώ.

Στα ταμεία της ΔΕΗ γίνεται το αδιαχώρητο από τις αιτήσεις για διακανονισμό ενώ στην Πάτρα έγινε κατάληψη της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, πολίτες και μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ στην Πάτρα, επειδή 5.000 νοικοκυριά κινδυνεύουν με διακοπή του ��εύματος!

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα χρέη από αυτούς που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν το κάνουν.

«Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ υποστηρίζει ότι ορθώς έχει σταλεί η ειδοποίηση για τους 100.000-απο το σύνολο των 2 εκατομμυρίων απλήρωτων καταναλωτών. Προφανώς αυτό το προφίλ καταναλωτών είναι από αυτό που κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να πληρώσει διότι τα χρέη αυτή τη στιγμή έχουν αγγίξει τα 2,5 δις και η άσκηση δεν βγαίνει» δήλωσε ο πρόδερος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κ. Αδαμίδης.

Σημαντικό πάντως είναι όσοι έχουν προβλήματα υγείας, τα οποία δεν επιτρέπουν τη διακοπή του ρεύματος να το δηλώσουν στην ΔΕΗ, για να μην επαναληφθούν τραγικά λάθη του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top