ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο δήμαρχος Λέσβου παράτησε σύξυλους Τσίπρα-Σούλτς-ΔΕΙΤΕ γιατί

Έτρεξε προς τη θάλασσα για να σώσει πρόσφυγες που κινδύνευαν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο δήμαρχος Λέσβου παράτησε σύξυλους Τσίπρα-Σούλτς-ΔΕΙΤΕ γιατί

​Τι και αν ο δήμαρχος Λέσβου συνόδευε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου στη Μυτιλήνη; Αυτό δεν τον εμπόδισε να τους αφήσει σύξυλους και να βουτήξει στη θάλασσα για να σώσει δύο πρόσφυγες που ζητούσαν βοήθεια.

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η αυτοκινητοπομπή που οδηγούσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρτιν Σουλτς από το αεροδρόμιο προς το hot spot της Μόριας, ο δήμαρχος της Λέσβου, είδε δύο πρόσφυγες να μάχονται με τα κύματα ζητώντας βοήθεια.

2402636.jpg

Tότε, έδωσε εντολή στον οδηγό του να σταματήσει. Άφησε τους αξιωματούχους να προχωρήσουν κι εκείνος χωρίς δισταγμό άρχισε να βγάζει τα ρούχα του για να πέσει ο ίδιος στη θάλασσα και να τους σώσει!

2402644.jpg

Παράλληλα όμως είχε δοθεί σήμα και στο λιμενικό σώμα να σπεύσει στο σημείο που οι δύο πρόσφυγες είχαν ναυαγήσει και με την βοήθεια μίας βάρκας ψαρά, οι πρόσφυγες περισυνελέγησαν ασφαλείς!

2402640.jpg

2402641.jpg

Ο δήμαρχος παρέμεινε στο σημείο, μέχρις ότου βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά και δεν ακολούθησε τους επισήμους στην επίσκεψή τους στη Μόρια, αλλά πήγε και τους βρήκε αργότερα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

2402649.jpg
2402651.jpg

2402654.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top