ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος Δημοτικού κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες

Συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθήτριας

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος Δημοτικού κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες

Σοκάρει η είδηση ότι εκπαιδευτικός σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για ασέλγεια σε 10 ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας από 10 έως 13 ετών!

​Ένας 51χρονος δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετικό ένταλμα σύλληψης και δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», της «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», της «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», της «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και της «Απειλής», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Προηγήθηκαν καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος ακόμη 9 ακόμη ανηλίκων μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα.

Σύμφωνα με το thestival, ο δάσκαλος απομακρύνθηκε από το σχολείο πριν από έναν μήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top