ΦΡΙΚΗ: 60χρονος πλήρωνε έως 12.000 ευρώ για να βλέπει on line την κακοποίηση ανηλίκων

Τον συνέλαβαν οι αρχές-Πρώτη ανάρτηση: 03/11/2015 15:31

ΦΡΙΚΗ: 60χρονος πλήρωνε έως 12.000 ευρώ για να βλέπει on line την κακοποίηση ανηλίκων

Έ��ας 60χρονος Βρετανός, στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας που ζούσε στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια, αναζητείται στο εξωτερικό, γιατί κατηγορείται ότι είχε παραγγείλει στις Φιλιππίνες τους βιασμούς 284 παιδιών, τους οποίους παρακολουθούσε ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα πλήρωνε έως και 12.000 ευρώ τη φορά για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του, σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Φέρεται μάλιστα, να έδινε παραγγελίες σε έναν 26χρονο από τις Φιλιππίνες για βιασμούς βρεφών και μεγαλύτερων παιδιών.

Στην Ελλάδα έμεινε τέσσερα χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2011 έως και τον περασμένο Μάρτιο και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε κάνει 284 συναλλαγές στις Φιλιππίνες για βιασμούς παιδιών που είτε παρακολουθούσε ζωντανά μέσω διαδικτύου, είτε κανόνιζε να κακοποιεί ο ίδιος τα παιδιά.

Η δράση του 60χρονου εντοπίστηκε στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης.

Οι Έλληνες αστυνομικοί το Σεπτέμβριο έκαναν έρευνα στην εταιρεία που δούλευε και διαπίστωσαν ότι πλέον ζούσε μόνιμα και εργαζόταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Ενημέρωσαν τις εκεί διωκτικές αρχές ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς για κάθε προβολή πλήρωνε από 2.000 έως 12.000 ευρώ, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Επίσης οι αρχές, έχουν πληροφορίες που προσπαθούν να διασταυρώσουν, σύμφωνα με τις οποίες ο 60χρονος επέτρεπε και σε άλλους παιδόφιλους να βλέπουν τους βιασμούς τον παιδιών, έναντι αμοιβής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top