ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Σταμάτη να φεύγει από το Δρομοκαΐτειο: «Σε λίγο θα βρίσκομαι στο παιδί μου»!

Τι δήλωσε εξερχόμενη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου

ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Σταμάτη να φεύγει από το Δρομοκαΐτειο: «Σε λίγο θα βρίσκομαι στο παιδί μου»!

​Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ, λόγω των capital controls, αρκεί να παραδώσει το διαβατήριό της.

2388711.jpg
Έτσι αποχώρησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο, με κλούβα της ΕΛΑΣ, για να πάει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί θα λάβει το εξιτήριο, καθώς και το χαρτί της Εισαγγελίας που ορίζει την αποφυλάκισή της υπό όρους.

2388712.jpg
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βγαίνοντας από το Δρομοκαΐτειο, χαιρέτησε μέσα από την κλούβα τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Εξερχόμενη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε συγκλονισμένη και ευχαρίστηκε τη Δικαιοσύνη και τους δικηγόρους της.

Χαρακτηριστικά είπε ότι: «σε λίγα λεπτά θα βρίσκομαι δίπλα στο παιδί μου. Θέλω να εισπνεύσω το άρωμά του».

«Θέλω να σας πω ότι νιώθω βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τους δικαστές που έκοψαν το νήμα και έκαναν τη διαφορά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δικηγόρους μου που με βοήθησαν να εγκαταλείψω το κολαστήριο», είπε, σημειώνοντας ότι θα πει στο παιδί της «να βγει σε μια κοινωνία λύκων ως λιοντάρι».

«Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη και τους δημοσιογράφους, αλλά μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, πρόσ��εσε: «Καμία μάνα να μην περάσει όσα πέρασα εγώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top