Φοιτητές της Μπαζιάνα κέρδισαν εισιτήριο για διαγωνισμό ρομποτικής αλλά δεν έχουν λεφτά να πάνε

Δημιούργησαν ρομποτικό παίκτη του bowling

​Χρειάστηκε κόπος, πείσμα και ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο για τους τέσσερις φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων στην Κοζάνη για να φτιάξουν και να προγραμματίσουν τον τέλειο ρομποτικό παίκτη του bowling που βλέπετε.

Τα τέσσερα Ελληνόπουλα πήραν το «εισιτήριο» για το διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής WRO, όπου θα πάρουν μέρος κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Μόνο που το πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει και η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα δεν μπορεί να διαθέσει τις 4.000 ευρώ που χρειάζονται για το ταξίδι τους.

Το τμήμα αντιμετωπίζει προβλήματα υποχρηματοδότησης. Ο Πρύτανης σηκώνει τα χέρια ψηλά και οι φοιτητές δεν έχουν ενημερώσει την Πρώτη Κυρία της χώρας για τα άδεια ταμεία.

Άλλωστε, η Μπέτυ Μπαζιάνα, όπως μας λένε, ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση της, ζητώντας να μην έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Τα παιδιά έχουν ήδη απευθυνθεί στο δήμο και την περιφέρεια δίχως όμως αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top