ΑΥΤΟ είναι το πολυτελές σκάφος που έκανε τη Μύκονο να… ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ!

Ανήκει στην εταιρεία κατασκευής πανάκριβων και πολυτελών σκαφών Wally

​Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει, ωστόσο η Μύκονος παραμένει «hot spot» για ξένους και Έλληνες τουρίστες. Αυτή τη φορά, τις εντυπώσεις στο νησί δεν έκλεψε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά ένα πολυτελές σκάφος!

Πρόκειται για το ταχύπλοο Poker Face, το οποίο πριν αγκυροβολήσει στο νησί των Ανέμων είχε βρεθεί στην Μήλο. Το εντυπωσιακό σκάφος ναυπηγήθηκε στο Μονακό από την εταιρεία κατασκευής πανάκριβων και πολυτελών σκαφών Wally και κοστίζει από 14,7 εκατ. ευρώ έως και 22,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ανήκει στην ίδια οικογένεια ταχύπλοων με το Wally 118, το ταχύτερο σκάφος του κόσμου που αναπτύσσει ταχύτητα 70 μιλίων την ώρα και κοστίζει 33 εκατομμύρια δολάρια!

Το Poker Face διαθέτει επαναστατική κυρτή πλώρη και ειδική σχεδίαση που εξασφαλίζει απαράμιλλη σταθερότητα και έλεγχο. Η έξυπνη εργονομική σχεδίαση και τα καλύτερα υλικά ολοκληρώνουν το... πακέτο, ενώ οι εξωτερικοί χώροι είναι άνετοι, κομψοί και μοντέρνοι!

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του ιδιοκτήτη ή του τυχερού που το ναύλωσε για να κάνει τις διακοπές του δεν έχει γίνει γνωστό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top