ΦΡΙΚΗ στην Καβάλα: Δημοτικός σύμβουλος ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ σκύλο που κλαίει από τον πόνο (βίντεο)

Προσπαθούν να τον σταματήσουν τρεις γυναίκες και τα «βάζει» μαζί τους

​Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την σκληρή κακοποίηση ενός σκύλου από έναν ηλικιωμένο στην περιοχή Παγγαίο της Καβάλας.

Όπως βλέπετε, ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με το τοπικό site paggaionet.gr, είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου έχει αρπάξει ένα μπαστούνι και κοπανάει με μανία τον σκύλο του που είναι δεμένος στην αυλή.

Παρά το γεγονός ότι το ζώο δεν αντιδράει στα άγρια χτυπήματα και κλαίει από τον πόνο, εκείνος δεν σταματάει να το χτυπάει, φωνάζοντας του παράλληλα «φάτο». Το σκυλί αρνιόταν να φάει αυτό που του έδινε το αφεντικό και φαίνεται πως αυτό ήταν η αιτία για να εκνευριστεί ο άντρας και να αρχίσει να το χτυπάει.

Μάλιστα, όταν τρεις γυναίκες τον πλησιάζουν με σκοπό να σώσουν το κακόμοιρο ζώο, εκείνος δεν διστάζει να τα «βάλει» και μαζί τους. Σπρώχνει τη μία και φωνάζει «φύγε».

Ένας γείτονας του τράβηξε το φρικιαστικό περιστατικό σε βίντ��ο με το κινητό του. Επιπρόσθετα, κάποιος προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη!

Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top