Πάτρα:ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στις κηδείες των 2 νέων που έπεσαν από το λιμάνι- Η συνάντηση των μανάδων τους

Πρώτη ανάστηση 17:31

Πάτρα:ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στις κηδείες των 2 νέων που έπεσαν από το λιμάνι- Η συνάντηση των μανάδων τους

Ο ιερός ναός της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που πήγε να πει το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο 21χρονο φοιτητή Γεωλογίας, Αντρέα Αλέξη και στην 20χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη.

ktpwxgidhf56015ba03ce68.jpg
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Μώλο της Αγίου Νικολάου. Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλα τρία άτομα, έπεσε στο λιμάνι.

owcrvfobxr56015bdc23da0.jpg
Στη «γειτονιά των αγγέλων», εκτός από τον Ανδρέα Αλέξη και την Ρεγγίνα Ζαπάντη (και οι δύο από την Πάτρα), ταξίδεψε και η 20χρονη Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Resizer.jpg

trwpkuzqvt56015c302edfa.jpg
Στα μαύρα ντυμένοι συγγενείς και φίλοι των παιδιών, κρατώντας λευκά και κόκκινα λουλούδια τους σ��νόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών.

«Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Ήταν θέλημα Θεού να φύγει. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήσαν πίσω. Και "έφυγε" μαζί τους. Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά» έλεγε με αναφιλητά ο πατέρας του Αλέξη Αντρέα, αποχαιρετώντας τον γιο του.

oegbqhfhzq560170ff1ab12.jpg
«Πείτε μου έχετε δει πιο όμορφο γαμπρό» έλεγε με αναφιλητά καταρρέοντας στην αγκαλιά του γιού της και του συζύγου της, η μητέρα του 21χρονου.

210915124432_2198.jpg
Συγκινητική ήταν όμως και η στιγμή που συναντήθηκαν οι δύο μητέρες. «Υπάρχουν μανούλες που έμειναν χωρίς παιδιά στην αγκαλιά» έλεγε η μητέρα του Ανδρέα σκορπίζοντας δάκρυα σε όλους και για τη μητέρα που έχασε το μοναχοπαίδι της.

210915124431_1230.jpg
Βαθιά συγκινημένοι στη διάρκεια της εξώδιου ακολουθίας ήσαν και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος που εξέφρασαν λόγια παρηγορίας στις οικογένειες των δύο άτυχων νέων φοιτητών.

xuzopviuvs56015be783f61.jpg
Εντωμεταξύ, το πόρισμα του εμπειρογνώμονα και οι καταθέσεις του 24χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου και των άλλων δύο διασωθέντων επιβατών, θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Φωτο και πληροφορίες από thebest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΟΝΟ στο star.gr: Ο φίλος του ενός εκ των τριών φοιτητών ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που τους είδε νεκρούς

Πάτρα: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια του δύτη που βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο τους τρεις φοιτητές νεκρούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top