Σε αναμονή... οι Σκουριές: μετά τις εκλογές η απόφαση για την επαναλειτουργία, λέει το ΣτΕ

Στις 2 Οκτωβρίου η συζήτηση στην Ολομέλεια

Σε αναμονή... οι Σκουριές: μετά τις εκλογές η απόφαση για την επαναλειτουργία, λέει το ΣτΕ

​Απορρίφθηκε από τον προεδρεύοντα του Συμβουλίου Επικρατείας, Νικ. Σακελλαρίου το αίτημα για άμεση έκδοση προσωρινής διαταγής «παγώματος» της απόφασης του πρώην υπουργού Παν. Σκουρλέτη με την οποία ανεστάλη η λειτουργία των μεταλλείων Χρυσού Χαλκιδικής.

Η σχετική απόφαση για προσωρινό «πάγωμα» ή όχι της απόφασης αναστολής θα εκδοθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές ενώ μέχρι την Παρασκευή η εταιρία, οι εργαζόμενοι και το ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα.

Όλα αυτά μετά την 4ωρη κεκλεισμένων των θυρών, σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την απόφαση του πρώην υπουργού Π. Σκουρλέτη να αναστείλει την λειτουργία των μεταλλείων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στην Χαλκιδική.

Με την απόφαση, κατά της οποίας κατατέθηκε προσφυγή της εταιρίας, και 4 σωματείων εργαζομένων υπέρ των οποίων παρενέβησαν τοπικοί φορείς και ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Η κύρια προσφυγή της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός θα συζητηθεί ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 2 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top