ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κάτω Αχαΐα: 15χρονος ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ 17χρονο

Ο δράστης φέρεται να ήταν θύμα bullying

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κάτω Αχαΐα: 15χρονος ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ 17χρονο

​Σοκαριστική είναι η κατάληξη που είχε μια παιδική κόντρα στην Κάτω Αχαΐα, όπου ένας 15χρονος φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 17χρονο.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τις 20:00, όταν οι δύο τους άρχισαν να καυγαδίζουν μπροστά στα μάτια άλλων ανηλίκων, σε προαύλιο σχολείου. Τότε το θύμα φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο, με εκείνον να φεύγει θυμωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στο αυτοκίνητο του θείου του, πήρε την καραμπίνα του και αφού επέστρεψε στο προαύλιο του σχολείου, πυροβόλησε μια φορά τον 17χρονο και τον τραυμάτισε στον θώρακα.

Αμέσως ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Ρίο. Εκεί νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το άτυχο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο 15χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ωστόσο φαίνεται πως υποστήριξε ότι ήθελε απλά να τον φοβίσει και όχι να τον σκοτώσει.

Τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν τον ανήλικο στο έγκλημα

Τρία είναι τα σενάρια, τα οποία έχουν επικρατήσει σχετικά με του λόγους που οδήγησαν τον 15χρονο να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Το πρώτο αναφέρει ότι ήταν θύμα bullying… Ο 17χρονος φέρεται να κορόιδευε και να χτυπούσε τον 15χρονο εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί, μάλιστα, λένε ότι πριν λίγες μέρες το θύμα μαζί με την παρέα του επιτέθηκαν στον ανήλικο και τον χτύπησαν… Εκείνος φαίνεται πως είχε φτάσει στα όρια του και για αυτό οδηγήθηκε στο ανατριχιαστικό έγκλημα.

Άλλοι κάνουν λόγο για ένα κορίτσι- μήλον της Έριδος για τα δύο αγόρια. Πάνω στον καυγά για το ποιος θα κατακτήσει την καρδιά της… τα πράγματα πήραν τραγική τροπή και αυτό ήταν που όπλισε το χέρι του μαθητή.

Παράλληλα, υπάρχει και το σενάριο ο δράστης να ενδιαφερόταν για την ��δελφή του θύματος! Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον 17χρονο και για αυτό είχαν έναν άγριο καυγά που κατέληξε σε φόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top