ΝΕΟ περιστατικό bullying στην Κρήτη: Έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο 15χρονο

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον χτυπούσαν

ΝΕΟ περιστατικό  bullying στην Κρήτη: Έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο 15χρονο

​Μπορεί η υπόθεση ��ου Βαγγέλη Γιακουμάκη να είναι νωπή, ωστόσο φαίνεται πως για κάποιους «νταήδες» δεν έγινε μάθημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr τέσσερις ανήλικοι και ένας 20χρονος την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο σε χωριό της Κρήτης.

Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού πριν από περίπου δύο εβδομάδες τσακώθηκε με την συγκεκριμένη παρέα πάνω σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, κι ενώ τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε συνέχεια, εκείνος μετά το μάθημα κρητικών χορών που παρακολουθούσε, συνάντησε την παρέα των τεσσάρων συνομηλίκων του, με τους οποίους είχε τσακωθεί.

Εκείνοι του ζήτησαν να πάνε ως το σπίτι τους κι εκείνος τους ακολούθησε. Σε μια γωνιά του δρόμου εμφανίστηκε ένας 20χρονος, που είχε ειδοποιηθεί από τους νεαρούς και οι τελευταίοι, αφού τον κύκλωσαν τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια και τον ακινητοποίησαν.

Ο 20χρονος έδειρε ανελέητα τον ανήλικο χτυπώντας τον παντού ακόμα και στο κεφάλι. Το θύμα αιμόφυρτο πήγε στο σπίτι του και κλαίγοντας είπε στους γονείς του, όλα όσα είχαν συμβεί.

Αμέσως, ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις ζήτησε και είδε το παιδί του ιατροδικαστής για να εξακριβωθεί πόσο σοβαρά και σε ποια σημεία είχε χτυπηθεί ο 15χρονος.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία ενώ οι γονείς δεν υπέβαλαν μήνυση παρά το γεγονός ότι φοβούνται πως θα υπάρξει συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top