Πούλησε το βρέφος της για 1.500€-Xειροπέδες σε ανδρόγυνο για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας

Αναζητείται η βιολογική μητέρα

Πούλησε το βρέφος της για 1.500€-Xειροπέδες σε ανδρόγυνο για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας

​Ένα ανδρόγυνο από τη Βουλγαρία, ένας 45χρονος και μια 38χρονη συνελήφθησαν στις Αχαρνές, με την κατηγορία της απόπειρας παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους. Με την ίδια κατηγορία συνελήφθησαν ως συνεργοί και δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 23 ετών, ενώ αναζητείται η βιολογική μητέρα.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, το ζευγάρι βρήκε την 18χρονη έγκυο, υπήκοο Βουλγαρίας και συμφώνησε μαζί της να τους παραδώσει το βρέφος αμέσως μετά την γέννησή του, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ!

Η 18χρονη συνοδευόμενη από τους δύο συλληφθέντες, στις 20 Αυγούστου 2015 γέννησε σε μαιευτήριο της Αττικής, δηλώνοντας ως δικά της, τα στοιχεία ταυτότητας της 38χρονης που συνελήφθη.

Την περασμένη Πέμπτη, οι δύο συλληφθέντες πήγαν εκ νέου στο μαιευτήριο, προκειμένου να τους χορηγηθεί βεβαίωση γέννησης του μωρού, ώστε στη συνέχεια να δηλωθεί η γέννησή του στο αρμόδιο ληξιαρχείο. Προσκόμισαν λοιπόν φωτοαντίγραφα των ταυτοτήτων των «γονέων», αλλά το πρόσωπο στη φωτογραφία της ταυτότητας δεν έμοιαζε με την όψη της βιολογικής μητέρας.

Αμέσως κλήθηκε το Α.Τ Ιλίου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 47χρονου, στην περιοχή τ��ν Αχαρνών, βρέθηκε το ανδρόγυνο, καθώς και το νεογέννητο βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η βιολογική μητέρα αναζητείται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top