Κάηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης-Από θαύμα γλύτωσαν οι επιβάτες

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Κάηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης-Από θαύμα γλύτωσαν οι επιβάτες

Φωτιά στην εθνική οδό πήρε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που ήταν γεμάτο επιβάτες, εκτελώντας το δρομολόγιο για Αθήνα.

(Φώτο από LamiaReport)

l-13.jpg
Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, την ώρα που το ΚΤΕΛ βρισκόταν στο 257ο χιλιόμετρο, στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, άρπαξε φωτιά το πίσω μέρος όπου βρίσκεται η μηχανή, έπειτα από βλάβη που εκδηλώθηκε.

le-1_6.jpg
«Άρχισε να μυρίζει κάτι έντονα και αμέσως μετά είδαμε καπνό να βγαίνει από τη μηχανή, Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και κατεβήκαμε όλοι κάτω. Επικράτησε ένας πανικός. Άλλοι άρχισαν να βγάζουν τα πράγματα, από τις μπακαζιέρες, ενώ ο οδηγός μαζί με άλλους προσπαθούσαν αν σβήσουν τη φωτια με τους πυροσβεστήρες. Επιβάτες σταματούσαν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα και ζητούσαν πυροσβεστήρες από τους οδηγούς, Ευτυχώς κάποιοι από αυτούς ειχαν και έτσι σώσαμε το λεωφορείο. Μόνο μια - δυο βαλίτσες άρπαξαν λίγο. Αν δεν γινόταν αυτό η φωτιά θα είχε εξαπλωθεί και θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς....» δήλωσε ένας από τους επιβάτες στο LamiaReport.

le-2_4.jpg
Tέλος καλό όλα καλά όμως, καθώς οι επιβάτες γλύτωσαν από θαύμα και κανείς δεν τραυματίστηκε, εκτός από έναν επιβάτη ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του και έπρεπε να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας.

le-3_4.jpg
Τελικά τους επιβάτες τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.
le-7_2.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top