Βεντέτα στα Χανιά: Στη φυλακή ο 25χρονος που πυροβόλησε 5 φορές εξ’ επαφής τον 24χρονο

Ο δράστης υποστήριξε ότι ήθελε να τον τραυματίσει και όχι να τον σκοτώσει

Βεντέτα στα Χανιά: Στη φυλακή ο 25χρονος που πυροβόλησε 5 φορές εξ’ επαφής τον 24χρονο

​Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο 25χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την επίθεση με όπλο μέσα σε καφετέρια στα Χανιά, εναντίον ενός 24χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε 5 φορές εξ’ επαφής το θύμα τραυματίζοντας το στην κοιλιά και το κεφάλι, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά να τον τραυματίσει.

Κάτι που σύμφωνα με το δικηγόρο του Γ. Περράκη, επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, αφού η βολίδα στο κεφάλι προήλθε από εξοστρακισμό. Υποστήριξε ότι η επίθεση έγινε από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων άρα δε θα μπορούσε να έχει αστοχήσει αν ήθελε να σκοτώσει

Ο 24χρονος, παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι σταθερή και πιθανόν σήμερα, οι γιατροί θα κάνουν απόπειρα να τον «ξυπνήσουν». Ο νεαρός έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μίας σφαίρας που είχε σφηνωθεί στο κρανίο του.

Η παλιά βεντέτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετίζεται με δολοφονία που είχε σημειωθεί το 2011 στα Τσικαλαριά Χανίων. Τότε, από μία παρεξήγηση ο 57χρονος πατέρας του θύματος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο πατέρα του δράστη.

Είχαν καυγαδίσει οι ανήλικοι γιοι τους και ο 43χρονος πήγε στο σπίτι του 57χρονου για να ζητήσει το λόγο. Ο δεύτερος πυροβόλησε στον αέρα για να τον εκφοβίσει. Όμως η σφαίρα έπληξε στο λαιμό τον 17χρονο γιο του, ο οποίος βρισκόταν στο απέναντι μπαλκόνι. Σε έξαλλη κατάσταση έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα στον 43χρονο και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Τον Μάρτιο του 2015, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου καταδίκασε τον 57χρονο σε ποινή κάθειρξης 11 ετών για την ανθρωποκτονία καθώς του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της άμυνας καθ' υπέρβαση των ορίων αμύνης και του βρασμού ψυχικής ορμής. Η απόφαση του δικαστηρίου είχε προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας του θύματος, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος τους ήταν άοπλος και η ποινή μικρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που νεαρός πυροβολεί 5 φορές τον 23χρονο σε καφετέρια στα Χανιά!

Xανιά: Δολοφονική επίθεση εναντίον 23χρονου μέσα σε καφετέρια-Τον πυροβόλησε 5 φορές εξ’επαφής!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top