Ελένη Παπαθεμελή: Το μοναχικό κορίτσι που πάντα φρόντιζε για τους άλλους

Η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός

Ελένη Παπαθεμελή: Το μοναχικό κορίτσι που πάντα φρόντιζε για τους άλλους

​Συγκλονισμένοι είναι όσοι ήξεραν την Έλενη Παπαθεμελή, την Λένα όπως την έλεγε ο μπαμπάς της, Στέλιος Παπαθεμελής με την είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια και το μεγάλο χαμόγελο.

mesatoc.jpg
Η Ελένη Παπαθεμελή έχασε τη ζωή της την Τετάρτη, όταν έπεσε από τον 7ο όροφο του κτιρίου που βρισκόταν το γραφείο του πατέρα της. Βγήκε στο μπαλκόνι να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας- ήθελε άλλωστε όλα να είναι στην εντέλεια- γλίστρησε και έπεσε στο κενό… Έχασε τη ζωή της, σε ηλικία 48 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τους γονείς και την αδελφή της.

Η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός… με τον οποίο ασχολούταν ερασιτεχνικά! Μάλιστα, διατηρούσε και κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με είδη μπαλαρίνας.

ImageHandler.jpg
«Ήταν μοναχική η Λένα» θα πει στο star.gr μια παιδική της φίλη, προσθέτοντας: «Έμπαινε πάντα μπροστά για όλους… Ήθελε να είναι όλοι γύρω της καλά και χαρούμενοι, αλλά ένιωθε μόνη της! Ο πατέρας της ασχολούταν με την πολιτική, η μητέρα της με την εκκλησία… Ήταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και ήσυχη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη».

Η κηδεία της αδικοχαμένης Ελένης θα γίνει σήμερα στις 18:00 στον ναό της Αγίας Σοφίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top