Μυστήριο με το θάνατο του προσώπου- κλειδί του κυκλώματος ηρωίνης με το NOOR-1

Πρόκειται για έναν Τούρκο με κινητικά προβλήματα

Μυστήριο με το θάνατο του προσώπου- κλειδί του κυκλώματος ηρωίνης με το NOOR-1

​Όταν τον περασμένο Ιούνιο οι άνδρες του λιμενικού μετέφεραν στα χέρια τον Τούρκο που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα για να απολογηθεί στον ανακριτή, γνώριζαν ότι ήταν ένα πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση του Noor 1.

Πρόκειται για το πλοίο που έκρυβε στα σωθικά του την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που είχε εντοπιστεί στην Ευρώπη, δυο τόνους.

Ο Τούρκος που χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα εκ γενετής φέρεται, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, να εμπλέκεται στο ξέπλυμα των χρημάτων ενώ είχε και επαφές με ομοεθνείς του στο εξωτερικό για την διακίνηση των ναρκωτικών. Για όλα αυτά, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε μέχρι την περασμένη Δευτέρα όταν βρέθηκε νεκρός σε δημόσιο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Η υπόθεση του Noor 1 έφτανε στην τελική της ευθεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές του Πειραιά έκλειναν τον κύκλο των καταθέσεων και θα παρέπεμπαν σε δίκη πολλούς από τους κατηγορουμένους, ανάμεσα τους και ο προφυλακισμένος Τούρκος που σίγουρα γνώριζε πολλά.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι είναι γνωστοί επιχειρηματίες ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι το κύκλωμα έκρυβε μισό τόνο ηρωίνης στις αποθήκες πολυτελέστατης βίλας στην Φιλοθέη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και έτσι το δικαστήριο δεν θα πάρει από ένα κομβικό πρόσωπο τις απαντήσεις που ήθελε για την πολύκροτη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top